Over ons & contactgegevens

We redigeren je manuscript, ontwerpen op basis van jouw wensen de cover, verrassen je door alles nóg mooier te maken dan je al hoopte, helpen je met het maken van slimme keuzes bij het drukken of printen van je boek, maken je e-boek en zorgen ervoor dat alles  in de (web-)winkels terechtkomt. Maar dat is nog niet alles.

Wil je een persbericht, beeldmateriaal voor je website en social media, een inkijk-pdf en een boektrailer? Doen we. Advies over alle praktische en technische zaken die je tegenkomt bij het zelf uitgeven van je boek? Doen we We staan zeven dagen per week voor je klaar. Je boek zonder zorgen snel in handen? Jij hebt het verhaal, en wij de kennis en ervaring én de liefde voor boeken.

We werken voor beginnende en gevestigde auteurs en diverse uitgeverijen, drukkerijen en self-publishing platforms. Of het nu je eerste boek is of het zoveelste: we weten welke vragen je hebt, waar je oplossingen voor zoekt en welke planning goed werkt. We houden overzicht, vragen offertes op, bewaken de praktische en technische aspecten, zorgen ervoor dat je een proefboek ontvangt en helpen je bij het presenteren, uitgeven en  verkopen. Kortom: we zijn jouw team.

Paul is vormgever pur sang. Hij maakt alles mooier; en niet alleen boeken. Hij loodst je door de vormgeving en de opmaak heen en heeft als ouwe rot niet alleen kijk op papier, fonts en formaten, maar ook verstand van e-books, e-pubs en interactieve pdf’s.

Wendy let op de komma’s en mag graag advocaat van de duivel spelen, bij het redigeren van manuscripten. Ze is dol op haar rode pennetje, boeken beoordelen en schrijvers coachen. Ook al is het onderwerp van jouw manuscript nog zo bijzonder: ze vindt er iets van.

Een netwerk van eindredacteuren, vertalers en illustratoren ondersteunt het Haags Bureau in haar werkzaamheden.

ndy 06 129 43 145 en Paul  06 5183 43 37

e-mailadres: info@haagsbureau.nl

postadres Oranjeplein 79A, 2515 LK Den Haag

Privacy-Statement-mei-2018 Haags Bureau