Haags Bureau. Boekenmakers. Tekstredacteurs. Grafisch ontwerpers. Vormgevers. Voor alle bekende én onbekende auteurs.

Het Haags Bureau maakt boeken voor – en met – bekende en onbekende auteurs die self-publisher zijn, of onder het label van onze uitgeverij willen publiceren.

Over ons & contactgegevens

Een Haags Bureau. Dat boeken maakt. Een van de velen, zult u zeggen. Toch is er wat bijzonders aan de hand, met dit Haags Bureau. Het is een samenwerking van een gedreven ondernemend stel dat elkaar al tientallen jaren aanvult bij het redigeren, vormgeven en produceren van boeken. Dat moet wel iets goeds opleveren, toch?

Paul is vormgever pur sang. Hij maakt trouwens alles mooier, niet alleen boeken. Paul loodst je door de vormgeving en de opmaak en heeft als ouwe rot niet alleen kijk op papier, fonts, formaten, maar ook verstand van e-books, e-pubs en interactieve PDF’s.

Wendy let op de komma’s en mag graag advocaat van de duivel spelen, bij het redigeren van manuscripten. Ze is dol op haar rode pennetje, boeken beoordelen en schrijvers begeleiden en ook al is het onderwerp nog zo bijzonder: ze vindt er iets van.

Een netwerk van tekstcorrectors, redacteuren, vormgevers, illustratoren en fotografen ondersteunt het Haags Bureau in haar werkzaamheden.

In Spanje, midden tussen de mandarijnbomen, staat het schrijvershuisje van het Haags Bureau. Hier logeren regelmatig auteurs om in alle rust aan hun boek te werken of om een workshop te volgen.

telefoonnummer Paul  06 5183 43 37

telefoonnummer Wendy 06 129 43 145

algemeen telefoonnummer: 070 36 44 305

e-mailadres: info@haagsbureau.nl

kantooradres: Koninginnegracht 20, Den Haag (op afspraak)

postadres: Oranjeplein 79A, 2515 LK Den Haag

Privacy-Statement-mei-2018 Haags Bureau