Haags Bureau. Boekenmakers. Tekstredacteurs. Grafisch ontwerpers. Vormgevers. Voor bekende én onbekende auteurs.

Het Haags Bureau maakt boeken voor – en met – bekende en onbekende auteurs. Voor self-publishers, of onder het label van onze uitgeverij.

Over ons & contactgegevens

Jouw team: Haags Bureau |Boeken

We redigeren je manuscript, ontwerpen op basis van jouw wensen de cover, helpen je met het maken van slimme keuzes om je doelgroep te bereiken, geven het binnenwerk van je boek vorm, doen de drukwerkbegeleiding en zorgen ervoor dat je boek in de (web-)winkels komt. Maar dat is nog niet alles.

Zeven dagen per week

We helpen je met de pr-campagne, de perslijst en het persbericht, met de uitstraling van je webshop, het beeldmateriaal voor social media en je boekpresentatie. We geven je advies over alle praktische en technische zaken die je tegenkomt en staan zeven dagen per week voor je klaar. Je boek zonder zorgen snel in handen? Jij hebt het verhaal, en wij de kennis en ervaring én de liefde voor boeken.

Jouw team

We werken voor beginnende en gevestigde auteurs, uitgeverijen, drukkerijen en self-publishing platforms. Of het nu je eerste boek is of het zoveelste: we weten welke vragen je hebt, waar je oplossingen voor zoekt en welke planning goed werkt. We houden  overzicht, vragen offertes op, bewaken de praktische en technische aspecten, zorgen ervoor dat je een proefboek ontvangt, helpen je bij het uitgeven en het verkopen. Kortom: we zijn jouw team.

 

Paul is vormgever pur sang. Hij maakt alles mooier, niet alleen boeken. Hij loodst je door de vormgeving en de opmaak heen en heeft als ouwe rot niet alleen kijk op papier, fonts en formaten, maar ook verstand van e-books, e-pubs en interactieve PDF’s.

Wendy let op de komma’s en mag graag advocaat van de duivel spelen, bij het redigeren van manuscripten. Ze is dol op haar rode pennetje, boeken beoordelen en schrijvers coachen. En ook al is het onderwerp van jouw manuscript nog zo bijzonder: ze vindt er iets van.

Een netwerk van tekstcorrectors, redacteuren, vormgevers, illustratoren en booekmarketeers ondersteunt het Haags Bureau in haar werkzaamheden.

telefoonnummer Paul  06 5183 43 37

telefoonnummer Wendy 06 129 43 145

e-mailadres: info@haagsbureau.nl

kantooradres: alleen op afspraak

postadres: Oranjeplein 79A, 2515 LK Den Haag

tweede adres: omdat we sinds 2019 een deel van het jaar vanuit Spanje werken (regio Valencia) en van plan zijn er een Haags schrijvershuisje voor auteurs in te richten, plaatsen we hier een link naar de superleuke website Vertrek naar Spanje. Je leest   verhalen van mensen die ook een deel van het jaar in Spanje verblijven, en je vindt er uitstekende en complete informatie over vakantie, werken, wonen, pensioneren, studeren en zelfs trouwen in Spanje. Ook kun je er e-boeken downloaden, met informatie van Ibiza tot Andalusië. Zie je de zon al schijnen?

ps. er is nóg een leuke site waar je veel informatie over stedentrips vind, en nog veel meer: Sprankelend Spanje!

Privacy-Statement-mei-2018 Haags Bureau

%d bloggers liken dit: