Haags Bureau. Boekenmakers. Tekstredacteurs. Grafisch ontwerpers. Vormgevers. Voor bekende én onbekende auteurs.

Het Haags Bureau maakt boeken voor – en met – bekende en onbekende auteurs. Voor self-publishers, of onder het label van onze uitgeverij.

Over ons & contactgegevens

Een Haags Bureau. Dat boeken maakt. Een van de velen, zult u zeggen. Toch is er wat bijzonders aan de hand, met dit Haags Bureau. Het is een samenwerking van een gedreven ondernemend stel dat elkaar al tientallen jaren aanvult bij het redigeren, vormgeven en produceren van boeken. Dat moet wel iets goeds opleveren, toch?

Paul is vormgever pur sang. Hij maakt trouwens alles mooier, niet alleen boeken. Paul loodst je door de vormgeving en de opmaak heen en heeft als ouwe rot niet alleen kijk op papier, fonts en formaten, maar ook verstand van e-books, e-pubs en interactieve PDF’s.

Wendy let op de komma’s en mag graag advocaat van de duivel spelen, bij het redigeren van manuscripten. Ze is dol op haar rode pennetje, boeken beoordelen en schrijvers begeleiden en ook al is het onderwerp nog zo bijzonder: ze vindt er iets van.

Een netwerk van tekstcorrectors, redacteuren, vormgevers, illustratoren en fotografen ondersteunt het Haags Bureau in haar werkzaamheden.

telefoonnummer Paul  06 5183 43 37

telefoonnummer Wendy 06 129 43 145

e-mailadres: info@haagsbureau.nl

kantooradres: alleen op afspraak

postadres: Oranjeplein 79A, 2515 LK Den Haag

Privacy-Statement-mei-2018 Haags Bureau

%d bloggers liken dit: