Haags Bureau. Boekenmakers. Tekstredacteurs. Grafisch ontwerpers. Vormgevers. Voor bekende én onbekende auteurs.

Het Haags Bureau maakt boeken voor – en met – bekende en onbekende auteurs. Voor self-publishers, of onder het label van onze uitgeverij.

Boek van de Week

2019, week 43

Het boek dat Dino Sarac schreef is bijzonder goed ontvangen bij het lezerspubliek. Desondanks zal hem niet snel gevraagd worden een interview af te geven of in een populaire talkshow te verschijnen. De mainstream media, zo schrijft Sarac, zijn immers in handen van het grote geld. Hoe het begon? De auteur zat als kind vol vragen. Voor zijn moeder, een psychologe, was gelukkig geen vraag te veel. Sarac heeft zich zodoende zijn hele leven al laten drijven door nieuwsgierigheid en trof al zoekende en al lezende allerlei antwoorden. Een aantal van die antwoorden wakkerden zijn belangstelling zo mogelijk nóg verder aan en zo kwam hij er uiteindelijk achter dat wij met zijn allen in een soort ‘spel’ leven. Zijn boek geeft helder weer hoe ons een systeem (de Matrix) is opgelegd, en geeft je een aantal unieke inzichten over het functioneren van de huidige maatschappij.

Sarac stelt dat hij de informatie die hij in zijn zoektocht trof als zo belangwekkend heeft ervaren, dat iedereen op zijn minst toegang tot die informatie moest krijgen. In het boek dat hij samenstelde zal de lezer soms herkenning ervaren, neem de paragrafen over de moord op Kennedy of de dubbele moraal in de Walt Disneyfilms, en er tegelijkertijd veel meer over te weten komen dan hij voor mogelijk heeft gehoduen.

Sarac wil de lezer echter niets opleggen. Hij stimuleert je liever om je eigen keuzen te maken. Doe iets met wat je leest of niet, onder het motto: kennis is macht. Want hij die weet, kán keuzes maken.

Wat lezers zeggen:

Een must read voor iedereen. Zie het als een samenvatting van alles wat er speelt in de wereld wat je eigenlijk niet hoort te weten. Het is helder en duidelijk geschreven zodat ook de mensen die er nog niet mee bekend zijn een goed beeld krijgen van hoe de wereld echt in elkaar zit en hoe je bewust klein word gehouden om volgens ‘het systeem’ te leven en vooral niet out of the box mag denken omdat je dan dichter bij de waarheid zal komen.”

Supergoed boek. Al die dingen die gebeuren en waar je een onderbuikgevoel bij hebt, waardoor je met de tijd steeds meer vervreemd van jezelf, verdwijnt als je de waarheid weet. Als je rekening houdt met alles wat leeft op aarde (planten, dieren, mensen), en respect voelt, dus niet met je hoofd maar met je hart leeft, en als je je ware ziel kent en eert, heb je meer kans dat de wet van de aantrekkingskracht werkt.”

Achter elkaar uitgelezen! Het is een boek voor mensen die hun ogen al geopend hebben en weten dat we in een gemanipuleerd spel ons verhaal spelen. Ik hoop dat al deze dingen doorzien worden waardoor we eindelijk een nieuwe doorstart kunnen maken. Zo fijn dat de wet van aantrekking op een makkelijke manier wordt uitgelegd en dat mensen zich daar meer en meer in kunnen verdiepen. Chapeau voor de schrijver en zijn onderzoek. Daar kunnen heel veel mensen weer op vooruit!”

“Een duidelijk en prettig boek om te lezen met een boodschap waar je naderhand toch over na blijft denken. Redelijk sceptisch als ik ben ga ik nu toch anders kijken naar verschillende dingen in deze wereld. Niet dat ik alles wat ik lees klakkeloos overneem wat er staat maar ik ben wel nieuwsgieriger geworden door dit boek, getriggert om iets vanuit een ander oogpunt te bekijken. Ik ga hier in de toekomst zeker meer over lezen!”

Dino Sarac wil je niet overtuigen, Dhij wil het niet beter weten dan jij, hij wil je niets opdringen. Hij wil delen. Delen wat hij heeft gevonden op zijn zoektocht naar bijzondere zaken. Sarac vertelt, in een aangenaam tempo en in een logische volgorde, op een positieve manier over dingen en gebeurtenissen die hem bevreemden. Tijdens zijn onderzoeken ontdekt hij dat er achter al zijn vragen nóg meer vragen schuilen. Ook die onderzoekt hij. Objectief, zonder op zoek te zijn naar de absolute waarheid, zonder te duiden wat hij tegenkomt en zonder dat hij een oordeel wil vellen. Noem de onderwerpen van zijn boek De Hack van de Matrix (de illusie van onze realiteit) occult, quasi-wetenschap, gekkies-praat, samenzweerderij of wat al niet meer.
Maar erken dat Sarac verrast terwijl hij schrijft over zaken waar de wetenschap geen uitleg over geeft. Zoals Dan Brown deed, zoals Indiana zocht en zoals Spielberg filmde, zo noteerde Sarac wat hij tegenkwam.
Lees De Hack van de Matrix, de illusie van onze realiteit vooral wanneer je zelf wilt gaan nadenken, wanneer je sceptisch bent, wanneer je het ook allemaal niet zeker weet en wanneer je heel veel stof voor een eigen onderzoek aangeboden wilt krijgen. Hoe jong of hoe oud je ook bent: lees. Het is nog lang niet te laat om meer te weten.”

  • The Hack van de Matrix
  • Dino Sarac
  • Nederlands
  • isbn 9789082942002
  • Paperback
  • 240 pagina’s
%d bloggers liken dit: